Е, то това е примерно.Може пък да го намери някъде по на далавера.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много бързо загрява
Collapse
X
-
Стига сте плашели човека вариатора струва 90лв с 3 години гаранция!!!
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1028156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
Къде са £100 (243 лв.)........къде са 360 лв.
За ремонтен комплект мисля, че не си струва като вариант.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова за пореден път доказва, че тук търговците дерат кожи.
Къде са £100 (243 лв.)........къде са 360 лв.
За ремонтен комплект мисля, че не си струва като вариант.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНямаш гаранция
пак казвам 90 кинта с 3 год гаранция
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИскрено се надявам решението на колегата Ферарист да е успешно.пук и вече има хора с такива вариатори и няма оплакали се
за 90 кинта е по добре от колкото 370 нали ??? Това са 4 броя от ферариста или 12год. няма да мислиш за вариатор хахахахахахах
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНямаш гаранция
пак казвам 90 кинта с 3 год гаранция
За съжаление направих грешката и вместо рециклиран купих нов за £80 - от онези без гаранция за 3 години/30 000 км.
Нали горе-долу толкова изкарва вариатор с ремонтен комплект за 16 лв, ако е хванат в самото начало на разтропването, м...
До момента съм на 60К след смяна и е ок156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеБлагодарен съм на хора като теб, които се грижат за моето добруване и ме обогатяват с идеи и съвети кое е най-доброто за мен.
За съжаление направих грешката и вместо рециклиран купих нов за £80 - от онези без гаранция за 3 години/30 000 км.
Нали горе-долу толкова изкарва вариатор с ремонтен комплект за 16 лв, ако е хванат в самото начало на разтропването, м...
До момента съм на 60К след смяна и е ок
Сами си преценете щом си позволяват да дадът толкова голяма гаранция че са сигурни в това което продават бат колио и компания )156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
И такаа положението е следното, от известно време имам плоблеми с запалването малко след като почна да трака колата. Въртя си ключа и непали, така 2-3 пъти докато запали и едва подържа обороти, и след около 30сек. почва що-годе да работи, но всичко това е последвано от силни вибрации.Всички тампони по ДВГ са здрави!!! Като запали лампичката за маслото свети известно време, а масло има!!! Също така е чека от време на време свети когато си реши, но не се усеща разлика в поведението но ДВГ. Преди година съм сменял бутала,сигменти и др. Струва ми се, че мойта работа не е вариатор а неработищ цилиндър...Вие какво мислите???
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
Да допълня сменял съм свеще преди 2000км и кабелите ми са добре.
Comment
-
Свали свещите и по тях ще познаеш има ли неработещ цилиндър.Лампата за маслото може да свети заради ниски обороти, помпа, биелни лагери и т.н., все гадни неща.Относно кабелите като се стъмни запали колата и прекарайте ръка по тях, ако се появи искрене са за хвърляне.Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:59.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеПробвай при натиснат педал на съединителя дали не спира тракането!
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеИ такаа положението е следното, от известно време имам плоблеми с запалването малко след като почна да трака колата. Въртя си ключа и непали, така 2-3 пъти докато запали и едва подържа обороти, и след около 30сек. почва що-годе да работи, но всичко това е последвано от силни вибрации.Всички тампони по ДВГ са здрави!!! Като запали лампичката за маслото свети известно време, а масло има!!! Също така е чека от време на време свети когато си реши, но не се усеща разлика в поведението но ДВГ. Преди година съм сменял бутала,сигменти и др. Струва ми се, че мойта работа не е вариатор а неработищ цилиндър...Вие какво мислите???
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
Да допълня сменял съм свеще преди 2000км и кабелите ми са добре.
Прави я тази врътня при мен само при полустуден или полутопъл двигател - някъде около 50-60градуса.
При абсолютно топъл и абсолютно студен двигател - няма такива проблеми.
И в други теми е дискутиран този проблем, но не срещнах единно мнение - само предположения и догатки.
Забравих да напиша, че колата се кара само със 100-октанов бензин на Шел.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:35.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment